MG MG4 verkozen tot beste koop door Testaankoop EV (2024)Met enige fierheid laat MG weten dat hun zuiver elektrische MG4 uitgeroepen is tot Beste Koop door de gerenommeerde Testaankoop consumentenvereniging.

Hoera voor MG! De MG4 behaalde namelijk de “Beste Koop” titel in een vergelijkende test tussen 80 elektrische wagens, georganiseerd door de Testaankoop consumentenvereniging. Daar prezen ze de elektromotor, aandrijflijn, wegligging én de vele standaard veiligheidsvoorzieningen van de MG4. Uiteraard zal de riante garantie van 7 jaar ook wel zijn rol gespeeld hebben. Net zoals het messcherpe prijskaartje van 32.285 euro! Dat de aanbevolen catalogusprijs zonder enige commerciële actie (waar ze bij MG wel fan van zijn) én exclusief de Vlaamse EV premie van 5.000 euro. Inderdaad, in de juiste situatie kan de prijs dus zakken tot 25.000 euro! Voor een accurate prijsberekening verwijzen we we graag naar één van de 35 Belgische MG Store’s.

Afgezien van deze interessante Testaankoop titel heeft de zuiver elektrische MG4 de wind in de zeilen met prima verkoopcijfers. Wie meer ruimte wenst kan bij MG terecht voor de MG5 stationwagon terwijl de ZV EV crossover wat hoger zit. Bovenaan de MG hiërarchie staat de luxueuze Marvel R SUV, deze krijgt spoedig het gezelschap van de flamboyante Cyberster!. Van de ZS en HS heeft MG zowaar klassieke benzineversies in de aanbieding, voorzien van een toegankelijk(er) prijskaartje.