Autosalon Brussel 2023: Subaru line-up Solterra MY24Welke interessante nieuwigheden presenteert Subaru allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

Subaru laat de 100e editie van het Autosalon van Brussel niet onopgemerkt voorbijgaan! Dé blikvanger op hun stand wordt sowieso de Solterra. Deze 100% elektrische SUV is bovendien genomineerd voor felbegeerde Car of the Year 2023 titel. Op 13 januari zal de jury de winnaar bekend maken, zowaar vanop ons eigenste Autosalon!

De Subaru Solterra is verkrijgbaar in de Solterra, Sky Package en Two-Tone Package uitrustingsniveau’s. Prijsmatig begint het bij 64.545 euro. Dankzij efficiënte e-motoren, een aerodynamisch geoptimaliseerd lijnenspel en een vernuftig energiebeheer tonen de officiële WLTP-cijfers dat de Solterra met permanente vierwielaandrijving een actieradius heeft van 465 km met een volledig opgeladen batterij. In de koffer kan er alvast 452 liter bagage.

In Paleis 7 staat bovendien de opgewaardeerde Solterra (MY24, Model Year 2024) te blinken. Naast enkele functionele wijzigingen is deze voorzien van een 3-fasige boordlader. Zo kan je nog sneller/beter/efficiënter laden (AC)!

Alle andere Subaru modellen krijgen een nieuwe speciale editie of een extra uitrustingsniveau mee op het Autosalon van Brussel 2023. Zo maken de XV Pure Plus, Forester Premium Black en Outback 50 Yr AWD Edition hun intrede.

Toch eren deze oerdegelijke Japanners ook hun verleden. Dit in de vorm met de 360, het allereerste productiemodel van het merk die gebouwd werd tussen ’58 en ’71.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Subaru prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.