Autosalon Brussel 2023: Dacia line-upWelke interessante nieuwigheden presenteert Dacia allemaal op het Autosalon van Brussel 2023?!

Tijdens het Autosalon van Brussel 2023 zet Dacia haar nieuwe (merk)energie in de kijker. Die is snel te herkennen aan de nieuwe huisstijl. Op alle nieuwe modellen prijkt het nieuwe Dacia logo en ook hun stand in Paleis 5 is duidelijk geïnspireerd op de frisse corporate identity. De populaire autoconstructeur wil daarmee haar kernwaarden (economisch, ecologisch, outdoor, essentieel én cool) benadrukken.

De stoere Dacia Manifesto Concept voldoet eveneens perfect aan die kernwaarden … al zijn er geen productieplannen met deze avonturier. Wel wil hij maar al te graag functioneren als rijdend laboratorium om innovaties te kunnen testen en zo hopelijk doorvloeien richting productiemiddelen. Al zouden we ook wel graag een productiemodel op basis van de Bigster Concept zien!

Zowel de Dacia Spring Electric, Sandero (Stepway), Duster als Jogger zijn aanwezig op het Autosalon van Brussel 2023. Die laatste als Jogger Hybrid met 140 pk en zuinige(re) inborst.

Alle praktische informatie omtrent het Autosalon van Brussel 2023 zoals openingsuren, bereikbaarheid en ticketprijzen staat hier. De (bijna) volledige lijst aan (internationale) nieuwigheden hebben we voor jou hier opgelijst. Voor actuele Dacia prijzen en interessante promoties/voordelen verwijzen we graag naar hun website.