Officieel: Isuzu D-Max X-Series pick-up special edition (2022)De stoere Isuzu D-Max X-Series combineert een sportieve look met een aangedikte veiligheidsuitrusting zonder te raken aan zijn werklust.

Eind 2020 lanceerde Isuzu een nieuwe D-Max pick-up generatie. Daarbij lag de focus op meer comfort, uitrusting en veiligheid. Om de commerciële interesse hoog te houden in 2022 komt de Japanse pick-up specialist met een gelimiteerde uitvoering (90 stuks). Aanschouw de D-Max X-Series!

De Isuzu D-Max X-Series gaat verder op de luxueuze V-Cross uitvoering, hetzij louter met een Obsidian Grey koetswerkkleur en Dark Grey accenten. Verder noteren we een rode Isuzu logo’s, 18” zwarte velgen, bumperverlengingen en een zwarte grille. Achteraan prijkt er een klassieke hardtop of een style cover. In het D-Max X-Series interieur speelt zwart eveneens een hoofdrol naast de aangedikte basisuitrusting, ondermeer met de nodige rijhulp, lederen zetels, 9” infotainmentsysteem en Premium Surround Sound.

De 1.9-liter turbodiesel zorgt voor 164 pk / 360 Nm en is bovendien gekoppeld aan een 6-traps automaat. Dat is voldoende voor een riant laadvermogen (1.000 kg) en sleepvermogen (3.500 kg). Zowel op het asfalt als op onverharde wegen moet de D-Max zijn mannetje kunnen staan.

In ruil voor 38.260 euro (exclusief btw) kan je bij de lokale Isuzu verdeler een D-Max X-Series ophalen. Voor verdere personalisatie is er zelfs een eXclusive pack beschikbaar. Ook hier zorgt een garantie van 5 jaar voor de nodige gemoedsrust.

Lees hier onze rijtest met de Isuzu D-Max!