Officieel: Toyota C-HR update MY22 (2021)In afwachting van een gloednieuwe generatie krijgt de Toyota C-HR crossover alvast verbeterde connectiviteit en uitrusting mee!

In 2016 lanceerde Toyota op het Autosalon van Genève de flamboyante C-HR crossover, in 2019 volgde een update. Volgens de “auto logica” zou een tweede generatie niet zo lang meer mogen uitblijven maar intussen blijft Toyota de C-HR wel vernieuwen.

De C-HR MY22 (Model Year 2022) krijgt namelijk het Smart Connect infotainmentsysteem (8”) mee. Aldus de Japanners tilt die de connectiviteit, functionaliteit en gebruiksgemak naar een hoger niveau. Dit met méér rekenkracht en geconnecteerde diensten via de ingebouwde communicatiemodule.

Naast een slimme spraakassistent kunnen toekomstige updates ook over-the-air geïnstalleerd worden. Voor de aangename Apple CarPlay ondersteuning heb je zelfs geen kabel meer nodig! Een luxe die hopelijk ooit ook voor Android Auto gebruikers beschikbaar zal zijn…

Bovendien grijpt Toyota deze kans om de populaire C-LUB uitvoering verder te verfijnen met nieuwe stijlaccenten vanbinnen en -buiten. Zo bemerken we ondermeer 18” lichtmetalen velgen, duotone koetswerkkleur en een nieuwe stoffen/kunstlederen stoelbekleding. Eerder werd het C-HR gamma aangedikt met de sportief ogende GR Sport uitvoering.

De eerste MY22 wagens worden begin 2022 bij de klanten verwacht met het bestaande motorgamma. De lokale Toyota verdeler helpt je graag verder met een configuratie op maat.

Lees hier onze rijtest met de vernieuwde Toyota C-HR!