Teaser: Porsche Panamera facelift (2020)

Teaser: Porsche Panamera facelift (2020)Porsche voorziet de Panamera luxelimousine (bijna) van een opfrisbeurt.

De tweede generatie Porsche Panamera zag het levenslicht midden 2016, een jaar later kwam de Panamera Sports Turismo, intussen is de tijd rijp voor een deugddoende facelift. De volledige onthulling daarvan is voorzien voor woensdag 26 augustus. De visuele verschillen met de huidige Panamera (en praktische Panamera Sports Turismo) blijven vermoedelijk (zeer) beperkt tot nieuwe LED lichtblokken vooraan en een doorlopend (eveneens LED) achterlicht à la 911 (992), extra personalisatiemogelijkheden zullen ongetwijfeld ook meekomen.

Op motorisch vlak mogen we opnieuw 3.0-liter V6 en 4.0-liter V8 benzinemotoren verwachten met daarnaast een fiscaal (zeer) interessante plug-in hybride motorisatie met ongeveer 680 pk. Om een vuist te kunnen maken tegen de snelle Tesla Model S en aanstormende AMG GT73e zou de Duitse sportwagenbouwer hier een krachtigere versie van kunnen lanceren met eveneens “meer dan 800 pk”!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...