Officieel: Porsche 911 Carrera 4 (992) (2019)

Officieel: Porsche 911 Carrera 4 (992) (2019)De Porsche 911 Carrera instapper is er nu ook met vierwielaandrijving.

Na de Carrera S, Carrera 4S en reguliere Carrera voegt Porsche nog een model toe aan de nieuwe 992 generatie van de populaire sportwagen. Het strookt misschien ietwat met de basisgedachte maar voor diegene die op zoek zijn naar extra veiligheid of vaak in minder zonnige gebieden vertoeven is er een Carrera 4 – mét vierwielaandrijving dus – misschien de beste keuze. Dit zowel in Coupé als Cabriolet koetswerkvorm.

De Porsche 911 Carrera 4 heeft eveneens een 3.0-liter flat six achterin die 385 pk voorziet, daarmee doe je in de meest optimale situatie – en met het Sport Chrono pack – slechts 4 seconden over de 0-100 sprint in de coupé. Bij 291 km/u zit je aan de topsnelheid. Die waarden zijn identiek aan de Carrera dus voor snelle stoplichtsprintjes ben je niet persé aangewezen op de 4.

Een Carrera 4 kan je herkennen aan de chroom sierstrip achteraan op de motorklep … of aan de type-aanduiding natuurlijk. De optielijst blijft even aantrekkelijk met ondermeer 20”/21” velgen, Porsche Torque Vectoring, elektronische differentieel, keramische remschijven, … Het Porsche Active Suspension Management met adaptieve dempers (Normal / Sport rijmodi) is standaard net zoals het digitale infotainmentsysteem.

De vierwielaangedreven Porsche 911 Carrera 4 is binnenkort te bestellen, reken op toch minimaal 110.000 euro (992 Coupé) of 125.000 euro (992 Cabriolet) in basisvorm.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...