Officieel: Porsche Macan GTS facelift (2019)

Officieel: Porsche Macan GTS facelift (2019)Na de facelift van de reguliere Porsche Macan, Macan S en Macan Turbo mag uiteraard de Macan GTS niet achterblijven. Vanaf nu 380 pk sterk!

Midden 2018 is Porsche gestart met de uitrol van een opfrisbeurt voor haar compacte doch sportieve Macan SUV. Na de Macan, Macan S en Macan Turbo pakt de Duitse sportwagenbouwer uit Zuffenhausen nu de Macan GTS aan de 20 pk / 20 Nm extra meekrijgt, de 2.9-liter V6 bi-turbo produceert nu 380 pk / 520 Nm (216 g/km CO2). Daarmee zit je in 4,7 seconden aan 100 km/u (!) en is een topsnelheid van 261 km/u mogelijk. De PDK transmissie werd eveneens aangepast voor nog betere schakeltijden.

De vernieuwde Porsche Macan GTS doet het met veel zwarte details en GTS logo’s rondom in combinatie met het Sport Design Pack, LED koplampen en 20” RS Spyder Design velgen. Riante remschijven met rode remklauwen zorgen voor de nodige stopkracht, optioneel kunnen dat ook koolstofkeramische exemplaren worden. Binnenin werkt Porsche verder in hetzelfde zwart/rode thema met véél alcantara, koolstofvezel en contrasterende stiknaden.

De Porsche Macan GTS komt standaard met het Porsche Active Suspension Management (PASM) systeem wat 15 mm werd verlaagd. Desgewenst kan je kiezen voor adaptieve luchtvering waarmee het het onderstel met nog eens 10 millimeter verlaagd wordt.

De 380 pk sterke Macan GTS kan je reeds bestellen bij de lokale Porsche verdeler in ruil voor minimaal 81.892 euro. De eerste leveringen zijn voorzien voor maart 2020.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...