Officieel: Porsche Macan facelift (2018)

Officieel: Porsche Macan facelift (2018)Porsche voorziet haar succesvolle Macan SUV van een verfrissende facelift!

Na slechts vier jaar in productie staat de teller alreeds op 350.000 verkochte exemplaren waardoor de Macan (meer dan) zijn steentje bijdraagt aan de blijvende SUV hype. Een opfrisbeurt voor de Macan moet dat succes de komende jaren zien vast te houden.

Aan de buitenzijde krijgt de vernieuwde Porsche Macan nieuwe lichtblokken met LED technologie mee, achteraan lopen de achterlichten in elkaar over dankzij een (brede) horizontale verbinding net zoals bij de Cayenne het geval is. In de catalogus staan er nieuwe 20″ en 21″ lichtmetalen velgen naast nieuwe lakkleuren met funky namen zoals Miami Blue, Mamba Green, Dolomite Silver en Crayon.

Binnenin prijkt er vanaf heden een 11″ infotainmentsysteem met touchscreen en de meest recente/veelzijdige Porsche Communication Management versie. Eveneens nieuw – maar enkel via de optielijst te verkrijgen – is het GT stuurwiel uit de 911 Carrera. Op die optielijst staan er bovendien nieuwigheden zoals Traffic Jam Assist (tot 60 km/u), verwarmde voorruit, deurverspreider en een gewijzigde Sports Chrono Package. Standaard heb je wel de Connect Plus module die ondermeer realtime verkeersinformatie en stemcommando’s omvat.

De onthulling van de nieuwe Porsche Macan is weggelegd voor Shanghai gezien de immense populariteit ginds. In het najaar verwachten we hem in de Belgische Porsche Centre’s met hopelijk motorische details en prijzen. De unieke combinatie van rijdynamiek, functionaliteit en comfort van de eerste generatie Macan blijft ongetwijfeld van de partij.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...