Autosalon Brussel 2020: MINI Line-up

Officieel: MINI John Cooper Works GP (2020)Na de verjaardagsfestiviteiten van vorig jaar focust MINI dit jaar op de Electric en 306 pk sterke JCW GP tijdens het Autosalon van Brussel.

Vorig jaar vierde MINI de start van hun 60ste verjaardag – met de knappe 60 Years Edition – op het Autosalon van Brussel, dit jaar hebben ze twee uitersten in de spotlights staan. De meest spraakmakende is uiteraard de derde generatie John Cooper Works GP die zowaar 306 pk, voorwielaandrijving, behoorlijk vlotte prestaties en een extreme styling combineert. Vanaf 45.000 euro kan je één van de Belgische exemplaren op de kop tikken, gezien de gelimiteerde productie van 3.000 stuks wereldwijd zouden we ons als (vermogende) geïnteresseerden ietwat haasten.

De andere belangrijke nieuwigheid is de MINI Electric die op de Heizel zijn Belgisch showdebuut zal beleven. Naar goede gewoonte functioneel, hoogwaardig afgewerkt en verregaand personaliseerbaar. De eerste zuiver elektrische MINI (in serieproductie) geraakt dankzij een lithium-ion batterij van 32,6 kWh 225 à 234 km ver (WLTP) terwijl de befaamde rijdynamiek nog steeds aanwezig zou moeten zijn. Vanaf 33.100 is hij (of zij?) voor jou!

De rest van het gamma zal uiteraard ook aanwezig zijn op het Autosalon in diverse vormen … tezamen met een nog te onthullen wereldpremière!

Line-up MINI @ Autosalon 2020
MINI 3-deurs Cooper SE Trim L
MINI 3-deurs Cooper SE Trim XL
MINI Cooper 5-deurs Islington met full MINI Yours Customised
MINI Cooper S Clubman Hydepark
MINI John Cooper Works Clubman
MINI Countryman Plug-in Hybride
MINI Cooper Countryman Islington
MINI John Cooper Works Cabrio
MINI John Cooper Works GP (Europese première)
MINI ? (wereldpremière)

Dream Cars (Paleis 1): MINI John Cooper Works GP (Europese première)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...