Autosalon Brussel 2019 live: MINI (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2019 live: MINI (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van MINI op het Autosalon van Brussel 2019

MINI vormt het Autosalon om naar een riant verjaardagsfeest voor haar 60ste verjaardag, een heugelijke gebeurtenis die ze hier vieren met de speciale 60 Years uitvoering van de 3- en 5-deurs met een historische lak, leder interieur en véél 60Y badges rondom. Tevens verwelkomen we op de Brussels Motor Show opnieuw de speelse/luidruchtige JCW uitvoeringen die naast 231 pk ook heel wat sportieve details meekrijgen. Met 182 pk is de Cooper S GT Limited Edition iets minder krachtig al zijn er slechts 100 stuks van deze uitvoering beschikbaar!

Lees hier enkele recente MINI rijtesten:

Rijtest MINI Clubman JCW
Rijtest MINI 3-deurs Cooper
Rijtest MINI 3-deurs Cooper SD
Mini Countryman S E plug-in hybride

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...