Officieel: MINI 60 Years Edition (2019)

Officieel: MINI 60 Years Edition (2019)Happy birthday!

MINI viert dit jaar haar 60ste verjaardag en dat zal zich op diverse momenten vertalen in de nodige festiviteiten zoals de nakende onthulling van de zuiver elektrische Cooper S E. Op het Autosalon van Brussel brengen ze – in wereldpremière – de 60 Years Edition mee! Deze special edition is vanaf maart beschikbaar als 3-deurs en 5-deurs en met vier verschillende motorisaties: Cooper (136 pk), Cooper D (115 pk), Cooper S (192 pk) en Cooper SD (170 pk).

De 60 Years Edition ziet het levenslicht met de knappe British Racing Green IV lakkleur, unieke 17” velgen, zwarte/grijze/witte accenten rondom en een contrasterend afwerking (wit of zwart) van het dak en de zijspiegels. Alternatieve koetswerkkleuren zijn Midnight Black, Moonwalk Grey, Melting Silver en Lapisluxury Blue!

Exclusieve 60 Years badges/stickers maken het geheel af net zoals de LED projectie. Binnenin krijgt de MINI 60 Years Edition ondermeer een cognac-kleurig interieur mee net zoals de nodige basisuitrusting.

Prijzen zijn er op dit moment nog niet.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...