Autosalon Brussel 2019: MINI Line-up

Autosalon Brussel 2019: MINI Line-upDe feestelijkheden voor de zestigste verjaardag van MINI worden ingezet op het Autosalon van Brussel met … een verrassing!

Na de oprichting in 1959 viert MINI in 2019 zijn zestigste verjaardag met de nodige verrassingen en feestelijkheden, op het Autosalon van Brussel zetten ze hun feestjaar in met per direct een leuke nieuwigheid. Jammer genoeg zodanig exclusief dat de Britten zich hieromtrent tot 18/01 in stilzwijgen zullen hullen. Afspraak dus in Paleis 7 voor een verjaardagsfeestje.

Na een korte afwezigheid wegens de strenge WLTP testen maken de MINI John Cooper Works modellen opnieuw hun intrede op de 97e Brussels Motor Show. Voorzien van strakkere bumpers, blitse 18”/19” velgen, chroom accenten, verslavende soundtrack en een sportonderstel zijn de JCW’s tot leuke dingen in staat, grotendeels te danken aan de 231 pk sterke 2.0-liter viercilinder benzinemotor! De rest van het gamma (Countryman, 3-deurs, 5-deurs, Cabrio en Clubman) mag uiteraard niet ontbreken!

Line-up MINI @ Autosalon 2019
MINI Cooper 3-deurs
MINI Cooper S 3-deurs
MINI John Cooper Works 3-deurs
MINI Cooper 5-deurs
MINI Cooper S Cabrio
MINI Cooper Clubman
MINI Cooper S Clubman
MINI Cooper Countryman
MINI Countryman Cooper SE ALL4 Plug-in Hybrid

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...