Teaser: Mercedes-Maybach GLS (2019)

Teaser: Mercedes-Maybach GLS (2019)Mercedes maakt werk van een luxueuze SUV!

Als aanvulling op de S-Klasse Maybach (en bijhorende Pullman limousine uitvoering) zal Mercedes een soortgelijke SUV lanceren op de Guangzhou Auto Show. Daarvoor gaan ze verder op de (riante) bouwstenen van de GLS SUV die nogmaals de nodige luxe, comfort én de gadgets meekrijgt.

Met een eerste “plaatplaatje” (teaser in het Engels) tonen ze alvast de unieke grille mét fysieke ster, duidelijk geïnspireerd op de Maybach Vision Ultimate Luxury Concept en Vision Mercedes-Maybach 6 studiemodellen. Voorin ligt er gegarandeerd een potente krachtbron, vermoedelijk de 4.0-liter V8 uit de G-Klasse en GLS580.

Binnenkort méér nieuws omtrent de Mercedes-Maybach GLS.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...