Officieel: Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman facelift (2018)

Officieel: Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman facelift (2018)De 6,5 meter lange Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman ondergaat eveneens een kleine facelift.

Die nieuwe A-Klasse is zeker niet mis maar als gerenommeerde regeringsleider, koninklijk familielid of belangrijke CEO heb je uiteraard nood aan aangepast vervoer. Voor dat select clubje heeft Mercedes, in navolging van de andere S-Klasse’s, ook de verlengde luxelimousine versie – de Mercedes-Maybach S-Klasse Pullman – wat opgefrist.

De hoeveelheid luxe en weelde is opnieuw van een extreem niveau, op visueel vlak geniet deze Pullman van een nieuwe grille, 20″ volle velgen en voor wie wil een duotone koetswerkkleur. Binnenin genieten de – maximaal vier – inzittenden van een hoogwaardig 2 Cabin Sound geluidssysteem én de live beelden van een camera vooraan.

Motorisch gezien blijft de keuze beperkt tot de Mercedes-Maybach S650 Pullman met de 6.0-liter V12, goed voor 630 pk en 1.000 Nm (!) koppel en een CO2 uitstoot van 330 g/km.

Prijs van deze immense brok Duitse luxe: minimaal 500.000 euro. Wanneer je meer vijanden dan vrienden hebt is er ook nog de gepantserde Guard uitvoering.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...