Preview: Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury (2018)

Preview: Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury (2018)Mercedes-Maybach maakt werk van een bijzonder luxueuze SUV.

Naar aanleiding van het Autosalon van Beijing komt Das Haus met de Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury naar China. Een super-de-luxe versie van een SUV met een potente krachtbron in het vooronder, net zoals de gelimiteerde Mercedes-Maybach G650 Landaulet van weleer. Zoals de Vision Ultimate Luxury naam doet vermoeden zal deze designoefening sterk inzetten op luxe, comfort, gadgets, rijhulpsystemen en een onberispelijke afwerking.

Zoals vaak is het (te) moeilijk om het een geheim te houden op het internet waardoor er nu reeds beelden beschikbaar zijn van de Mercedes-Maybach Vision Ultimate Luxury. Als deze unieke creatie het op termijn tot productiemodel schopt heeft de Maybach familie eindelijk een tweede (volwaardige) telg na de S-Klasse Maybach uitvoeringen. Nog in Beijing zal Mercedes de A-Klasse Berline voorstellen, vermoedelijk wel in the China-only versie met lange(re) wielbasis.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...