Preview: Seat Mii Electric (2019)

Preview: Seat Mii Electric (2019)Seat komt – zeer – binnenkort met een betaalbare, kleine en zuiver elektrische stadswagen: de Mii Electric.

Seat start deze week een Europese roadshow – een moderne hype – om haar elektrische ambities kracht bij te zetten. Naast de Minimó Concept (kruising tussen motorfiets en auto) en el-Born Concept nemen de Spanjaarden ook de productieklare Mii Electric mee.

De Mii Electric wordt Seat’s eerste zuiver elektrische wagen en wil een riant rijbereik combineren met een aantrekkelijke prijs. Een dergelijke compacte stadswagen is uiteraard de perfecte basis voor een elektrische variant, iets dat we al konden zien dankzij de technisch gerelateerde Volkswagen e-Up! en Skoda Citigo-e iV.

De Seat on Tour roadshow gaat via Oslo (Noorwegen), Liverpool (UK), Frankfurt (Duitsland) en Parijs (Frankrijk) om tegen november te eindigen in Milaan (Italië). Begin 2020 zal de Mii Electric dan vermoedelijk opduiken in de Seat showroom.

Preview: Seat Mii Electric (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...