Seat komt binnenkort met elektrische modellen!

Seat komt binnenkort met elektrische modellen!Een Spaans elektrisch offensief!

Op het Autosalon van Genève stond er nog een el-Born in conceptvorm bij Seat, zeer binnenkort komt de Spaanse autobouwer met een resem (tastbare) elektrische modellen. Naast een productiemodel van de El-Born krijgt de compacte Mii over minder dan twee jaar een zuiver elektrische make-over. De nieuwe Leon en Tarraco doen het dan weer met plug-in hybride techniek waarbij een benzinemotor en elektromotor elkaar bijstaan. Ook de toekomstige CUPRA’s (Leon en Formentor) zullen voorzien zijn van dergelijke plug-in techniek!

Nog interessant voor Seat is de toezegging van de ontwikkeling van een compacte MEB platform (Modularer E-antriebs Baukasten) versie voor alle toekomstige elektrische VAG modellen (Volkswagen, Skoda, Audi, Seat, …) kleiner dan 4 meter. Daarbij is het vooral belangrijk dat de basisprijs onder de 20.000 euro zal duiken.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...