Polestar 2 roadshow stopt in Belgie en Nederland

Polestar 2 roadshow stopt in Belgie en NederlandDe Polestar 2, een volledige elektrische fastback, zal voor het eerst te zien zijn in Brussel, Antwerpen en Utrecht als deel van de Europese roadshow!

Met de zuiver elektrische Polestar 2 wil Polestar – een elektrisch submerk van Volvo – een breed publiek bereiken en daarvoor trekken ze doorheen Europa (en ander continenten) met een hippe roadshow. Als gloednieuw merk hebben de Zweden (momenteel) nog geen dealernet en om voldoende differentiatie te creëren met Volvo opteren ze voor deze unieke/toegankelijke aanpak. Op termijn moeten er Polestar Spaces opduiken in het straatbeeld waar je een bestelling kan plaatsen, informatie inwinnen en/of een testrit maken.

De Polestar 2 is het tweede wapenfeit van Polestar – na de blitse Polestar 1 plug-in hybride – en weet (op papier) indruk te maken met een stevig vermogen (408 pk / 660 Nm), krachtige 78 kWh elektromotor, zuiver rijbereik van 500 km, custom made Android infotainmentsysteem en toegankelijk prijskaartje van minder dan 40.000 euro. Tenzij je voor de Launch Edition kiest die 60.000 euro kost!

Meer informatie over de gratis roadshow staat op de website.

Nederland – Utrecht
Datum: 7 tot 10 juni
Locatie: Hoog Catharijne, Godebaldkwartier 54

Belgie – Brussel
Datum: 18 tot 21 juni
Locatie: Tour & Taxis (Avenue de Port 86C)

Belgie – Antwerpen
Datum: 27 juni tot 1 juli
Locatie: Stadsfeestzaal (Meir 78)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...