Tesla opent grootste Superchargerstation van Belgie in Edegem

Tesla opent nieuwe Supercharger in AarlenDe 13e Tesla Supercharger is per direct de grootste met 18 laadpunten voor de Model 3, Model S en Model X!

Sinds de introductie van de zuiver elektrische Model S heeft Tesla eigenhandig een netwerk opgezet met slimme Supercharger laadpalen, in Europa zijn er intussen bijna 450 van die laadpunten. Deze kan je in België terugvinden nabij strategische verkeersassen en belangrijke autosnelwegen, de 13e Supercharger ging midden april 2019 open in Edegem (nabij Kontich, tussen Antwerpen en Brussel) bij het Hotel Ter Elst.

Met maar liefst 18 laadpunten is deze nieuwkomer per direct de grootste van ’t land al gaan we er vanuit dat Tesla nog van die locaties zal openen. Dankzij de gloednieuwe Supercharger v3 architectuur lopen de laadsnelheden op tot 250 kW per auto. In het geval van een Model 3 Long Range kan je daarmee 120 km rijbereik krijgen in slechts vijf (!) minuten.

Lees hier alles omtrent de Tesla Model 3!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model X!
Lees hier onze rijtest met de Tesla Model S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...