Autosalon Brussel 2019 live: Maserati (Paleis 7)

Autosalon Brussel 2019 live: Maserati (Paleis 7)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Maserati op het Autosalon van Brussel 2019

Het sportwagen/luxemerk met de Drietand staat op het Autosalon mooi tussen de Italiaanse vrienden van FCA. Het volledige MY19 (Model Year) gamma is aanwezig waardoor de Ghibli, Quattroporte en Levante nu kunnen profiteren van extra personalisatiemogelijkheden, rijhulp, gadgets en nieuwe transmissiepook! Al kunnen we onze aandacht moeilijk van de Levante Trofeo houden gezien de 3.8-liter V8 (ondermeer uit de Ferrari Portofino en Alfa Romeo Quadrifoglio’s) die hier stevige prestaties en een dito soundtrack moet leveren naast de sinistere looks.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...