Maserati Levante SUV krijgt V6 benzine instapper

Maserati Levante SUV krijgt V6 benzine instapperDe Italiaanse luxelimousine van Maserati wordt een stuk betaalbaarder dankzij een 350 pk sterke benzinevariant!

Terwijl we al een tijdje wachten op een GTS topversie van de Maserati Levante komen de Italianen nu eerst met een nieuwe instapper aan benzinezijde ten tonele. De 3.0-liter V6 met twee turbo’s is al een tijdje beschikbaar in andere overzeese regio’s en komt nu ook naar onze contreien, hier kan hij mooi pronken met zijn vierwielaandrijving, 350 pk en 500 Nm.

Daarmee positioneert hij zich mooi tussen de Levante Diesel (275 pk) en de Levante S (430 pk). De nieuwe Maserati Levante doet 6 seconden over de 0-100 sprint en haalt een topsnelheid van 251 km/u! Functioneel is hij eveneens met een ruim interieur en riante koffer.

De Maserati Levante met de nieuwe 3.0-liter V6 start bij 78.400 wat aanzienlijk goedkoper is dan het huidige topmodel, de Levante Diesel is met 73.600 euro (vanafprijs) nog steeds de meest toegankelijke.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...