Preview: Skoda Vision RS (2018)

Preview: Skoda Vision RS Concept (2018)Met de Vision RS heeft Skoda een sportieve toekomst in gedachten.

Naast het bouwen van SUV’s en praktische gezinswagens blijft Skoda trouw aan haar 117-jarige motorsportgeschiedenis en bijhorende sportieve wagens. Op het Autosalon van Parijs (begin oktober) krijgen we de Vision RS voor het eerst te zien, een conceptauto voor een toekomstig compact model binnen het sportieve RS gamma.

Oliver Stefani, Skoda’s Head of Design, neemt ons even mee in het ontwerpproces van de Vision RS die met zijn strak afgelijnde neus, smalle koplampen, diffusor en subtiele spoiler alvast een dynamische indruk nalaat. Ter info, deze sportieve voorproef meet 4,356 millimeter lang, 1.810 millimeter breed, 1.431 millimeter hoog en heeft een wielbasis van 2.650 millimeter.

Lees hier onze rijtest met de Skoda Octavia RS245!

Preview: Skoda Vision RS Concept (2018)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...