Officieel: Skoda Sunroq Concept (2018)

Officieel: Skoda Sunroq Concept (2018)Als van een groep studenten afhangt lanceert Skoda binnenkort een vierdeurs crossover cabrio op basis van de Karoq.

Na de feitelijke lancering (inclusief onverwacht succes) van de Range Rover Evoque Convertible dachten we dat het we nu wel hadden gezien qua gekke cabrio-SUV’s. Intussen lijkt de komst van een VW T-Roc Cabrio en/of BMW X2 Cabrio niet meer zo onlogisch dus was het hoog tijd volgens een groep internationale studenten om een Skoda Sunroq te bouwen. Karoq + sun, you see what they did there!

Of er op termijn écht een dakloze Skoda Karoq zal bijkomen moet de toekomst uitwijzen, aangezien Volkswagen officieel liet weten dat er een T-Roc Cabrio in de pijplijn zit kan een Tsjechisch equivalent niet extreem veel moeite vragen. Of iemand daarop zit te wachten is een andere vraag. Alvast mooi dat Skoda de studenten een dergelijke vrijheid gunt!

Lees hier onze rijtest met de Skoda Karoq crossover!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...