Preview: BMW X2 Cabrio (2019)

Preview: BMW X2 Cabrio (2019)Haalt BMW – in analogie met Range Rover – het dak van de funky X2?

Een snelle X2 M of X2 M40i kunnen we nog perfect begrijpen maar een BMW X2 Cabrio. Veel gekker moet het niet worden… Momenteel nog een Spaans gerucht/roddel maar wanneer je naar de Evoque Convertible kijkt kan je niet ontkennen dat er ergens een markt is voor dakloze crossovers. München liet in het verleden al enkele keren zien dat hun onorthodoxe creaties (X6 M, X4, 2-Reeks Active Tourer, …) het best goed doen qua verkoop dus waarom niet.

Dankzij de digitale kunsten van X-Tomi weten we alvast waaraan we ons visueel aan mogen verwachten als BMW op een dag het doek/dak haalt van de X2 Cabrio. Premium active lifestyle op zijn best, hoe dan ook een hit in Knokke, Saint Tropez of Monaco!

Preview: BMW X2 Cabrio (2019)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...