Preview: Volkswagen VW T-Roc Cabrio (2020)

Preview: Volkswagen VW T-Roc Cabrio (2020)Alle gekheid op een stokje maar Volkswagen – die serieuze Duitsers uit Wolfsburg – werken aan een dakloze versie van de funky T-Roc crossover!

Met de Range Rover Evoque Convertible kregen we voor het eerst (die Nissan even buiten beschouwing gelaten) een dakloze SUV waarvan de levensverwachtingen niet bijzonder hoog ingeschat werden, toch werd het een (beperkt) succes. En dat doet andere autoconstructeurs blijkbaar nadenken over soortgelijke SUV Cabrio.

BMW gaf af een “waarom niet” mee omtrent een X2 Cabrio terwijl Volkswagen intussen zelf weten dat ze daadwerkelijk serieus over een dakloze T-Roc nadenken. Tegen 2020 moet zo’n T-Roc Cabrio werkelijkheid zijn. Gezien de populariteit van Volkswagen’s kleinste SUV – tot de komst van de T-Cross Breeze Concept – lijkt een uitbreiding van het aanbod geen onlogische keuze, zo lijkt er ook een sportieve T-Roc R / GTI op komst te zijn.

Lees hier onze eerst test met de Volkswagen T-Roc!

Preview: Volkswagen VW T-Roc Cabrio (2020)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...