Spyshots: Porsche Macan facelift (2018)

Spyshots: Porsche Macan facelift (2018)De sportieve Porsche Macan SUV maakt zich klaar voor een tweede ronde.

Als een van de bestverkopende modellen van Porsche wil de Duitse premiumconstructeur geen risico’s nemen met de Macan. Officieel gaat hij al mee vanaf (eind) 2014 en in 2016 kreeg hij reeds een update qua technologie en gadgets, nu maakt Zuffenhausen zich echt klaar voor een vernieuwde Macan. Vermoedelijk wordt dit een van de grote Europese premières in het najaar op het Autosalon van Parijs in september.

Door de prototypes te voorzien van een intense Python Green koetswerkkleur (à la Mercedes-AMG GT R?) krijg je gegarandeerd aandacht in het straatbeeld. Visueel herkennen we (licht) gewijzigde lichtblokken vooraan, scherpere bumpers én achteraan een doorlopende (LED?) achterlichten zoals de Panamera Sports Turismo de Macan reeds voordeed.

Binnenin verwachten we een groter/snelle infotainmentsysteem, nieuwe gadgets en handige/veilige rijhulpmiddelen. Hamvraag blijft of Porsche nu wél werk durft te maken van een Macan E-Hybrid uitvoering, gezien de huidige populariteit voor premium bolides met een groene aandrijflijn lijkt dat geen onlogische zet.

Lees hier onze rijtest met de Porsche Macan S!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...