Video: Carfection test de Mercedes-AMG GT R

Video: Carfection test de Mercedes-AMG GT ROnze Britse vrienden van Carfection konden alreeds even genieten van deze gifgroene – en supersnelle!Mercedes-AMG GT R!

Na het succes van de AMG GT – die alreeds in twee smaken te verkrijgen was – gingen ze aan de slag in Stuttgart met nieuwe varianten. Niet enkel kwam er toch een dakloze AMG GT Roadster, er kwam een hardcore AMG GT R die heel wat deelde met de AMG GT3 racewagen én er komt volgend jaar een krachtige AMG GT C uitvoering.

In afwachting van een eventuele AMG GT Black Series superversie is de AMG GT R dus hét vlaggenschip van Mercedes-AMG en vanaf begin 2017 maak je kans om deze agressief getooide sportwagen in het straatbeeld aan te treffen. In België betaal je daar minstens 170.200 euro voor, in ruil krijg je gelukkig een bijzonder capabele wagen met 585 pk én 700 Nm. Zelfs op het circuit kan je hier zotte dingen mee doen!

Geen lancering zonder Youtuber Shmee150 die eveneens in blijde verwachting is van een eigenste AMG GT R!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...