Autosalon Brussel 2018 live: Jaguar (Paleis 4)

Autosalon Brussel 2018 live: Jaguar (Paleis 4)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Jaguar op het Autosalon van Brussel!

Bij de term Jaguar denk je ongetwijfeld direct aan blitse sportwagens – en die zijn hier uiteraard ook aanwezig in de vorm van de F-Type – al presenteren de Britten ook een praktisch en meer relationeel gamma. Na de F-Pace SUV krijgen we zo een compactere E-Pace crossover en over een jaar mag je daar normaliter de zuiver elektrische I-Pace bijrekenen. Bij de berlines zien we (eindelijk!) een praktische XF Sportbrake én de luxueuze XJR575 sportlimousine!

Lees hier enkele recente Jaguar rijtesten:

Rijtest Jaguar F-Type 2.0i
Rijtest Jaguar XE 2.0d
Rijtest Jaguar F-Pace
Rijtest Jaguar F-Type 3.0 V6 S

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...