Jaguar I-PACE Concept is bijna klaar!

Jaguar I-PACE Concept is bijna klaar!In 2018 mogen we de elektrische SUV van Jaguar verwachten in de showrooms, de I-Pace Concept viert dat feit met wat openlijke testkilometers in London.

Ergens in 2018 krijgt de Tesla Model X eindelijk volwaardige concurrentie van Jaguar met hun I-Pace (naam nog niet 100% officieel), een zuiver elektrische SUV die zowel praktisch (530 liter bagageruimte), ruim (vijf inzittenden), dynamisch (400 pk / 700 Nm) en zuinig moet zijn. We zagen de I-Pace Concept vorig jaar voor het eerst in een saaie grijstint, met de nakende productie voorzag Jaguar een bloedrode koetswerkkleur die het geheel toch al wat meer past.

De I-Pace SUV wordt het eerste elektrische voertuig van Jaguar al hebben de Britten heel wat ervaring kunnen opdoen in het Formule E kampioenschap. Onderin dit I-Pace Concept liggen er hoogtechnologische lithium-ion batterijen (94 kWh) die een rijbereik van 500 km mogelijk moeten maken. De kans dat de 23″ velgen op de Concept de sprong naar het productiemodel zullen maken is dan weer minder groot.

Lees hier onze rijtest met de Jaguar F-Pace 2.0d SUV!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...