Video: AutoExpress test de Jaguar XJR 575

Video: AutoExpress test de Jaguar XJR 575De vernieuwde Jaguar XJ limousine combineert Britse flair, hoogstaande luxe/comfort en indien gewenst een gezonde 575 pk!

Met een laatste (?) facelift voor de huidige Jaguar XJ is de Britse limousine wederom bij de les op vlak van connectiviteit, infotainment, rijhulpsystemen en gadgets. Interessanter dan de toevoeging van twee nieuwe koetswerkkleuren (Velocity Blue en Satin Corris Grey) is de introductie van de XJR575 die de XJR vervangt. Zoals de naam doet vermoeden is er hier 575 pk (en 700 Nm) voorhanden dankzij de 5.0-liter V8 uit de F-Type SVR!

De concurrentie mag dan sneller en performanter zijn, dat maakt voor Steve Sutcliffe (tevens Brits) van AutoExpress niet zoveel uit. Zeker niet wanneer de wegen in Portugal het toelaten om volledig van het prestatiepotentieel te genieten!

De Jaguar XJR575 is reeds te verkrijgen in België vanaf 147.800 euro.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...