Dit is de nieuwe Mercedes CLS (2017)!

Dit is de nieuwe Mercedes CLS (2017)!De nieuwe generatie Mercedes CLS maakt zich klaar voor een nakende onthulling!

Na een geslaagde designoefening bracht Mercedes heel wat stijl, sfeer en ambiance in het ietwat saaie/grijze E-segment met de CLS Coupé. Later kwam daar nog een praktische CLS Shooting Brake variant bij en de sportieve AMG afgeleiden. Technisch was de band met de E-Klasse steevast sterk aanwezig, nu die in het nieuw zit maken we ons klaar voor een tweede generatie CLS.

Designmatig blijft die trouw aan de sierlijke lijnen van een vierdeurs coupé in de moderne vormgeving van Mercedes anno 2017. Hetzelfde kunnen we zeggen voor het interieur dat zich voornamelijk hightech profileert met grote schermen en digitale tellers. In tegenstelling tot eerdere berichten gaan we er vanuit dat de CLS naamgeving behouden blijft!

Op het aankomende Autosalon van Los Angeles zal Mercedes begin december het doek van de nieuwe CLS Coupé halen, wegens te beperkte interesse vanuit Amerika en China voor de Shooting Brake variant zal die er niet meer bij zijn.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...