Autosalon Brussel 2017 live: Mazda (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2017 live: Mazda (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Mazda op het Autosalon van Brussel!

Maar liefst twee Europese premières hier bij Mazda. Enerzijds krijgen we de gefacelifte Mazda3 en de anderzijds MX-5 RF. Die eerste krijgt een ietwat bijgeschaafde vormgeving mee terwijl binnenin de veiligheid, infotainment en personalisatie beter werd, de tweede krijgt een innovatieve/volautomatische dakconstructie mee zonder (hopelijk) aan de geniale rij-eigenschappen te raken.

Daarnaast uiteraard plaats voor de SUV’s van Mazda, zijnde de CX-3 en CX-5, beiden surfen mooi mee op de blijvende hype van dergelijke wagens. De gloednieuwe CX-5 is hier overigens nog niet te vinden.

Lees hier enkele interessante Mazda rijtesten:

Rijtest Mazda3 1.5 SkyActiv-D
Rijtest Mazda6 Wagon 2.5 SkyActiv-G
Rijtest Mazda CX3
Roadtrip Mazda MX-5 1.5i
Rijtest Mazda MX-5 2.0i Sport

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...