Video: Pagani’s roadtrip – The Vanishing Point 2016

Video: Pagani's roadtrip - The Vanishing Point 2016Op roadtrip door Italië met maar liefst 19 schreeuwende Pagani’s, beter zal het nooit worden..

Met slechts een honderdtal Zonda’s en bijna evenveel Huayra’s behoor je met een Pagani sleutel in je broekzak tot een behoorlijk selecte club (gelukzaligen). Al enkele jaren organiseren Horacio en de zijne dan ook een leuke rondrit voor de eigenaars, de leuke PR beelden die ze daarmee ook nog eens verkrijgen zijn ook altijd mooi meegenomen!

Tijdens de Pagani Raduno (Italiaans voor verzameling) – The Vanishing Point 2016 tekenden er maar liefst 19 bolides present van over de hele wereld (Japan, Chili, Amerika, …). Ook enkele knappe special edition’s mochten natuurlijk niet ontbreken, net zoals de supergelukkige eigenaar van zowel de Zonda LM als Zonda LM Roadster!

Ooit zelf eens meedoen? Binnenkort start de productie van de Huayra Roadster!

Extra beeldmateriaal:

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...