Pagani Huayra Roadster komt pas in 2014

Pagani Huayra Roadster rendering
Wie na de onthulling van de Pagani Huayra al op het tipje van zijn stoel zat om de komst van de Roadster op te wachten moet nog 3 jaar geduld uitoefenen.

Dat liet Horacio Pagani zelf weten in een interview, in 2014 zal het merk met een Roadster op de proppen komen. Daarnaast kon Horacio ook kwijt dat het in de eerste 3 weken al 60 orders heeft gekregen voor de dichte Pagani Huayra, best veel voor een wagen met een prijskaartje van 800.000 euro. De crisis lijkt voorgoed voorbij!

Onder de motorkap van de Huayra ligt een 6-liter twin-turbo V12 die door AMG werd gebouwd en zorgt voor 700 pk en 1.100 Nm koppel. De sprint van 0 naar 100 km/u is voorbij in 3,2 seconden, de topsnelheid van het model bedraagt 350 km/u. Naar verluidt zou Pagani ook nadenken over een instapversie van de Huayra, maar officieel is dit nog niet goedgekeurd. Vermoedelijk wil Horatio zich eerst concentreren op de Huayra Roadster voordat het een tweede modellijn start. (Via: Autoblog)

Pagani Huayra Roadster rendering

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...