Autosalon Brussel 2016 Live: Bentley (Paleis 1)

Autosalon Brussel 2016 Live: Bentley (Paleis 1)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Bentley op het Autosalon van Brussel!

Bentley lokt op het Autosalon, naast heel wat enthousiastelingen en dromers, ook vermogende gezinnen naar hun stand met de gloednieuwe Bentayga SUV. Het eerste jaar worden er enkel Openings Edition’s gebouwd aan een vanafprijs van 305.000 euro maar die zijn allemaal reserveert, voor een gewone Bentayga (zonder opties) betaal je slechts 215.000 euro! In beide gevallen krijgt je een zéér krachtige W12 motor die een topsnelheid heeft van meer dan 300 km/u, later komt er nog een V8 uitvoering en een plug-in hybride variant.. Anderzijds kan je jouw zuurverdiende centjes misschien beter spenderen aan een cabriosportwagen (Continental GTC) of een prestigieuze directiewagen (Flying Spur & Mulsanne)?

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...