Autosalon Brussel 2016 Live: Ford (Paleis 6)

Autosalon Brussel 2016 Live: Ford (Paleis 6)Bekijk hier alle interessante bezienswaardigheden van Ford op het Autosalon van Brussel!

Met de Edge heeft Ford nu ook een premium SUV als vlaggenschip terwijl ook de opgefriste EcoSport en de nieuwe Ranger hier hun kunnen tentoon spreiden. Daarnaast hebben we nog een grote vloot aan praktische gezinswagens zoals de B-Max, C-Max, S-Max en de Galaxy al vloeit al onze automotive passie richting de sportieve bolides van de Blauwe Ovaal. De nieuwe Ford Focus RS wordt misschien wel dé auto van 2016, anderzijds hebben ze met de Focus ST’s en de nieuwe Mustang ook nog andere kanshebbers in het gamma. Wie is op zoek is naar luxe kan bij Ford terecht onder de Virgale noemer met momenteel een superdeluxe Mondeo in het gamma, later zullen er nog Virgale varianten bijkomen.

Lees hier enkele interessante Ford rijtesten

Ford Galaxy 2.0 TDCi
Ford Mustang EcoBoost
Ford EcoSport facelift
Ford Focus PowerShift
Ford C-Max
Ford Focus ST Diesel
Ford Mondeo Berline

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...