Video: evo Car of the Year 2014

Video: evo Car of the Year 2014De zoektocht naar dé beste wagen van 2014 door de crème de la crème van de Britse autojournalistiek, wij zijn benieuwd!

De definitie van dé beste auto van 2014 is vrij moeilijk te bepalen. Als we ons eigenste rijtestenoverzicht erbij nemen kan je gaan voor de mooiste (Alfa Romeo 4C), voor de luidste (Maserati GranTurismo MC Stradale), voor de krachtigste (BMW M6 Gran Coupé), de meest luxueuze (Mercedes S 500 L) of de schattigste (Renault Twingo). Of je ziet het allemaal iets groter en verzamelt de tien leukste van tweeduizendveertien en plaatst ze allen in een scherp daglicht.

Zo kreeg evo het voor elkaar om de Aston Martin Vanquish, Volkswagen Golf R, Renault Mégane RS275, BMW i8, Jaguar F-Type R Coupé, Audi S1, BMW M3, Ferrari 458 Speciale, McLaren 650S en Porsche Cayman GTS broederlijk naast elkaar te zetten. Met een heerlijk stuk ongerepte natuur asfalt kan je vervolgens aan de slag om de beste eruit te halen. Het antwoord is niet geheel verrassend maar wel een mooie bekroning voor de constructeur in kwestie! Kijken dus naar de 17 minuten autoplezier van 2014, stem gerust onderaan voor jouw Car of the Year!

Wat is jouw "evo Car of the Year 2014"

View Results

Laden ... Laden ...

Deel dit bericht:

1 reactie op "Video: evo Car of the Year 2014"

  1. Wolf 02-12-2014 om 20:30

    ben geen Ferrari fan. Te duur, te luidruchtig te veel ‘ kijk mij nou eens rijden’  . Het zal technisch en qua beleving wel bovenaan staan maar deze auto is gebouwd voor het circuit en niet voor het volle Belgie en nog vollere Holland. Doe mij maar de Porsche maar dan als cabrio …………….

Reageer

Reactie aan het plaatsen...