Officieel: Toyota Yaris facelift

Officieel: Toyota Yaris facelift
Toyota viert deze Paasmaandag op gepaste wijze en schenkt ons de gefacelifte Yaris!

In navolging van de volledig nieuwe Aygo en zijn unieke grille gaat Toyota verder op hetzelfde elan voor de Yaris. Visueel sluit de wagen ietwat beter aan bij de rest van het gamma, al blijven de fysieke wijzigingen eerder aan de beperkte kant. Achteraan krijgen de lichtblokken bovendien ook het gezelschap van LED technologie terwijl de sportieve looks benadrukt worden door de toevoeging van een diffuser en een nieuwe nummerplaatzone.

Ook voor het interieur krijgt de Toyota Yaris een opfrisbeurt op basis van de feedback van bestaande klanten. Zo werd er gewerkt aan een verbetering van drie aspecten: het ruimte- en rijgevoel, de kwaliteitsindruk en de keuze betreffende kleuren en uitrusting. Motorisch zijn er geen aanpassingen bij de 2 benzinemotoren, 1.4-liter D-4D dieselmotor of de HSD hybridevariant, maar toch werd er geprobeerd om zowel het comfort als de rij-eigenschappen te verbeteren. Ook het geluidsniveau werd verminderd.

Tegen de zomervakantie zou de vernieuwde Yaris bij de dealers terug te vinden zijn, tegen dan hopen we jullie toch al meer beeldmateriaal te kunnen brengen van onder meer de achterzijde en het interieur. Stilstaan is achteruitgaan in dit uiterst competitieve B-segment, als klant kan je dus enkel maar profiteren van deze kleine cosmetische facelifts!

Officieel: Toyota Yaris facelift

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...