Hyundai Business richt pijlen op fleetmarkt en KMO’s

Hyundai Fleet lanceert de Business Editions
Hyundai overtuigt haar klanten met een rijkelijke basisuitrusting en een scherpe prijs, net hetgeen waar ook de fleetmarkt op zoek naar is!

Daarom zet het Koreaanse Hyundai een ambitieus plan op poten met als voornaamste feit de lancering van 5 Business Editions modellen met in het totaal 7 verschillende koetswerkvarianten. Zo mikt Hyundai vanaf heden met de i20 vijfdeurs, de ix20, de i30 vijfdeurs, de i30 Wagon, de i40 Sedan, de i40 Wagon én de populaire ix35 op kleine en middelgrote ondernemingen. Logischerwijs komen deze allen met een geoptimaliseerde dieselmotor voor deze zakelijke markt, gaande van een 1.1-liter CRDi met 75 pk en een CO2 uitstoot van 99 g/km voor de i20 vijfdeurs tot een 115 pk sterke 1.7 CRDi voor de beide i40’s (113 g/km) en de ix35 (139 g/km).

Naast interessante motoren komen de Hyundai Business Editions ook allemaal met een stevige basisuitrusting zoals een metaalkleur, airco, een gekoeld handschoenkastje, radio/CD/MP3 met AUX/USB-aansluiting, een kwalitatief navigatiesysteem met Bluetooth voorbereiding, elektrisch verstelbare spiegels en parkeersensoren. De i30’s doen daar nog eens alu velgen, mistlichten, automatische airco en een cruise control bovenop, terwijl de i40 het summum weet te brengen met onder meer keyless go, een regen/lichtsensor, een premium audiosysteem en een elektrisch verstelbare bestuurderszetel. Mocht je leasebudget nog steeds niet op zijn, dan kan je optioneel nog gaan voor de lederen zetelbekleding en het elektrisch panoramadak.

Net zoals voor particuliere klanten mag de leasemarkt ook genieten van het 5 Years Triple Care programma met 5 jaar volledige waarborg, met onbeperkte kilometers, 5 jaar jaarlijkse check-ups en 5 jaar gratis wegbijstand in heel Europa, vrij uniek voor de fleetmarkt. Voor een leaseprijs op basis van 48 maanden en €120.000 betaal je tussen de €11.399 (€346/maand) voor de kleine Hyundai i20 en €20.499 (€519/maand) voor de luxueuze ix35!

Hyundai Business richt pijlen op fleetmarkt en KMO's

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...