Autosalon Brussel 2014 Live: Bentley

Autosalon Brussel 2014 Live: Bentley
Bentley lanceert op het Autosalon van Brussel een unieke Mulsanne en de Continental V8 reeks!

Bij de sportieve doch elegante Britten vinden we heel wat kleurrijke modellen terug in Paleis 12, de belangrijkste is ongetwijfeld de Mulsanne Birkin Limited Edition. Slechts 22 exemplaren komen enkel en alleen richting Europa die allen full option zijn. De geïnteresseerden krijgen de keuze tussen 3 verschillende kleuren, op de Heizel staat #1 in een prachtig paarstint. Kostprijs van zo’n Bentley Mulsanne Birkin? Vierhonderdduizend en elf euro, maar gelukkig krijg je wel iets uniek én een passende bagageset in dezelfde kleurstelling als de wagen. Lijkt het wel iets voor jou, rep je dan naar Bentley Belgium én probeer de #13 te pakken te krijgen die ons land toegewezen kreeg. Ongeluksgetal of niet, wij zijn alvast jaloers op de uitverkoren landgenoot!

Daarnaast vinden we ook nog heel wat familieleden uit de Continentalreeks terug, voornamelijk met de nieuwe 4.0-liter V8 die fiscaal iets interessanter is dan de originele W12. Met deze downsizing is er overigens niets verkeerd, in de Continental GT Convertible S krijg je nog steeds 521 pk en 680 Nm ter beschikking, de gesloten variant doet het net zo goed maar zal een tikkeltje sneller accelereren! Ben je eerder praktisch ingesteld, ga dan per direct voor de Flying Spur!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...