Impressie: Nissan GT-R

Nissan Gt-R 2015
Hoe zal de nieuwe Nissan GT-R eruit zien? Topspeed heeft wel een idee.

Voor de nieuwe Nissan GT-R eraan komt krijgen we eerst nog de spectaculaire GT-R Nismo, maar net als Topspeed kijken wij ook al uit naar de volledig vernieuwde Godzilla. Op basis van enkele recente concepten lieten zij zich even gaan en kwamen ze tot een stijlvol model met boomerang achterlichten en een vertrouwde grille.

Er is voorlopig nog weinig geweten over de nieuwe Nissan GT-R, maar geruchten spreken over een lancering in 2015 of 2016, ondertussen dan al 8 à 9 jaar na de onthulling van de allereerste R35. Vermoedelijk komt er onder de motorkap dan wel een hybride aandrijflijn met Williams-technologie. Dat deze meer dan 550 pk zal leveren, staat in de sterren geschreven. (Via: Topspeed)

Lees hier onze rijtest met de Nissan GT-R MY 2012 (+Video)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...