Bentley Continental GT3 komt naar Goodwood

header continental GT3
Na het concept van op het Autosalon van Parijs, nu ook the real deal. 

Bentley heeft plannen om hun Continental GT3 te laten knallen op het Goodwood Festival of Speed met als belofte: “to demonstrate the performance potential that lies embedded in the DNA of every Continental GT.” Nu hopen we alleen dat ze deze ook waar maken. Over details van de bolide hadden ze niet bijzonder veel toe te voegen.

Eerder werd al vermeld dat er een dubbele wishbone ophanging, remmen uit de racerij en aanpasbare dempers aan te pas zullen komen naast een rolkooi, kuipzetels uit carbon en een extra sportief stuurtje. Stuwkracht wordt geleverd door een dubbel geblazen 4.0-liter V8 die gekoppeld is aan een sequentiële zesbak en alles richting het achterste rubber stuurt. De racer vermagert maar liefst 1.000 kg ten opzichte van de straatversie, vuurwerk gegarandeerd!

Bentley continental GT3

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...