Impressie: Maserati Ghibli Coupe en Break

Maserati Ghibli Coupe Break 2015
Maserati wil binnenkort zo’n 50.000 wagens per jaar gaan verkopen. Wat extra modellen in het gamma lijkt dus geen slechte keuze. What about a Ghibli Coupé and Break?

De Maserati Ghibli is net nieuw in het gamma. De Ghibli wordt het bas-de-gamme van Maserati. Deze instapper (mogen we een wagen als de Ghibli wel instapper noemen?) zal standaard over een 3.0 liter grote V6 dieselmotor beschikken, maar zou later op wat scherper geschut mogen rekenen in de vorm van een V8 benzinemotor. Vermogens zouden tussen 320 en 405 pk liggen bij de lancering, de prijs zou rond ongeveer €65.000 zweven.

Of de afgeleide modellen er effectief ook gaan komen, staat alles behalve vast. Maar dat zou er ons niet van mogen weerhouden om luidop te dromen. Want de impressies die gemaakt werden van zowel de Coupé als de Break zien er schitterend uit. Ruimte in het gamma van Maserati is er zeker en vast, nu nog maar hopen dat er ooit genoeg ruimte in de portemonee is om er één op de oprit te parkeren. (via WCF)

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...