Mag het ook iets meer zijn? Een Ferrari FF bijvoorbeeld?

ferrari ff dubai
Dubai krijgt er nu, naast die Lamborghini Aventador, ook nog een Ferrari FF bij als ordehandhaver.

Enkele dagen geleden brachten we jullie het heugelijke nieuws dat iedereen in Dubai zich nu 100% veilig kan voelen dankzij hun nieuwe patrouillewagen, remember? Blijkbaar nog niet veilig genoeg, want er zit nu ook een Ferrari FF in politietenue aan te komen. Een kleine 412.715 euro komt dus nog extra ten laste van de niet arme belastingbetalers daar.

De twee modellen zijn officieel wel effectief voor interventies bedoeld, zo citeren we Lt Gen Dahi Khalfan Tamim: ” We want to enhance security on the roads in accordance with highest international standards and technical developments.” Net als bij de Aventador impliceert dit een fel wit-groene uitvoering en handenvol sirenes. Binnenin krijgen we waarschijnlijk -naast twee macho’s achter het stuur- al de benodigde politieradio’s en -spulletjes.

Dubai-Police-Ferrari-FF-2

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...