Gelekt: Bentley Continental Flying Spur 2013

Bentley Continental Flying Spur 2013
Een dagje vroeger online dan gepland, maar de foto’s zijn er en dat is wat telt! De vernieuwde Bentley Continental Flying Spur.

Verrassing! De vernieuwde Bentley Continental Flying Spur duikt iets vroeger op dan verwacht. Morgen zouden de Britten digitaal alles vrijgeven, maar in deze technologische tijden is het moeilijk om alles lang geheim te houden. De foto’s zwerven nu al online en daar kan Bentley niets meer aan doen. Misschien vervroegen ze hun medialancering, al hoeven de stijve Engelsen met niemand rekening te houden.

De Flying Spur is het derde model binnen de Continental reeks en het is dan ook niet verwonderlijk dat heel wat stijlelementen overkomen naar deze vierdeurs limousine. Het designteam in Crewe heeft gelukkig een stevige reputatie hoog te houden waardoor de Flying Spur toch wat eigenheid kreeg. Zo kreeg de grille vooraan een update, zijn de zijspiegels wat aangepast en ondergingen de achterlichten enkele wijzigingen. Voor de volledige informatie moeten we jammer genoeg wachten tot officieel bericht van Bentley, maar met deze beelden kunnen de we vermogende fanboys al warm maken.

Motorisch blijft alles bij het oude, namelijk een heerlijke W12 met 575 pk. Later zal daar naar alle waarschijnlijkheid een Speed versie bijkomen die goed is voor 50 pk extra. De minder vermogenden onder ons mogen op hun beide oren slapen, ook de V8 met 507 pk zal te krijgen zijn in deze vierdeursversie van de Continental. Ook de mooiste limousines moeten doorheen hun loopbaan updates krijgen, maar we kunnen stellen dat de Flying Spur een elegantere look aangemeten krijgt met een nodige sportiviteit. Onze eerste meet & greet zal plaatsvinden op het Autosalon van Genève, we kijken er al naar uit!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...