Autosalon Brussel 2013: Skoda Line-up

Skoda Rapid
Skoda zal op het autosalon van Brussel terug te vinden zijn in Paleis 9, waar het met de Skoda Rapid een Belgische première zal voorstellen.

Skoda zal in totaal twaalf modellen voorstellen op het autosalon van Brussel, waarvan de Skoda Rapid ongetwijfeld de grootste nieuwswaarde met zich meedraagt. De Rapid wordt op het salon namelijk als Belgische première getoond, het model zal zich binnen het gamma van Skoda tussen de Fabia en Octavia positioneren en wil zo extra klanten naar het merk lokken. Technisch is het zeer verwant met de Volkswagen Jetta, een aantrekkelijk prijskaartje en een resem simply clever oplossingen moeten de Rapid echter zijn eigen cliënteel geven.

Naast de Rapid is het de Citigo die voor het eerst op het autosalon van Brussel staat, het model staat wel al even bij de dealers, maar zal nu ook als vijfdeurs worden voorgesteld. Verder is het volledige gamma Skoda’s van de partij: de Fabia, Roomster, Yeti en Octavia zullen elk in verschillende varianten te bezichtigen vallen op het salon. De Skoda Superb zal als laatste ongetwijfeld de bedrijfsleiders kunnen charmeren, de Superb staat door zijn uitstekend prijs-kwaliteitsaanbod zeer hoog aangeschreven op de leasemarkt. Skoda toont in Brussel de Superb Combi 1.6 CRDTI 105 pk en Superb Combi 2.0 CRDTI 140 pk DSG.

Klik hier voor een overzicht van wat er te zien is op het autosalon van Brussel 2013.
Klik hier voor alle praktische saloninformatie.

 

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...