Autosalon Brussel 2012: Bentley

Autosalon Brussel 2012 Bentley Continental GT
Bentley toont ons maar liefst vier exclusieve modellen op haar stand op het autosalon van Brussel!

Drie van de vier modellen zijn afkomstig uit de Continental-reeks van het Britse edelmerk. De Continental GT, de Continental GTC en de Continental Flying Spur zullen zij aan zij pronken op de stand van Bentley. Al die modellen beschikken over een W12-motor die voor 575 pk zorgt. Voldoende voor de GTC om van nul naar honderd te sprinten in 4,8 seconden. De topsnelheid? De GTC stopt pas als de teller 314 km/u aanduidt. Standaard staat dit model op 20″ velgen. De Flying Spur krijgt nog wat extra paarden toegestopt, 610 pk is zijn totale vermogen.

De Bentley Mulsanne is het nieuwe vlaggenschip van Bentley. Het straalt Britse charme uit. Onder de motorkap ligt een six litre and three quarters V8-motor die 512 pk levert. Voldoende om het luxueuze salon aan boord van de 5,5 meter lange slee snel vooruit te doen gaan. Alle mooie dingen hebben hun prijs, zo ook deze Mulsanne. Iets minder dan €300.000 om precies te zijn. Begin dus maar al te sparen. Kijken kan in Hal 12 van het autosalon.

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...