Eerste foto’s: Ferrari 458 Spider

Ferrari 458 Italia Spider
Ferrari zal op het autosalon van Frankfurt de Ferrari 458 Spider voorstellen, wij hebben alvast de eerste foto’s.

Ferrari zal op het autosalon van Frankfurt de Ferrari 458 Spider voorstellen, de eerste foto’s van dat model lekten nu reeds op het internet. Moeilijk om te zeggen of deze Spider mooier is dan de standaard Italia, maar lelijk is hij zeker niet. Het design is uiteraard weinig verrassend, met enkel twee kenmerkende hobbels achter de stoelen als eyecatcher. Groot verschil met de 458 Italia is dat de motorruimte niet langer zichtbaar is, daar steekt de dakconstructie van de Spider namelijk een stokje voor. Maar of het nu een softtop of hardtop plooidak wordt, daar zijn we nog niet helemaal uit.

Onder de motorkap zal een 4.5-liter V8 het mooie weer maken, deze zorgt voor 570 pk, terwijl de begrenzer er pas bij 9.000 toeren de rem op gooit. De sprint van 0 naar 100 km/u zou zo’n 3,5 seconden in beslag nemen, maar voor de exacte specificaties is het voorlopig wachten op een officieel persbericht van Ferrari zelf. We houden jullie op de hoogte!

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...