Citroen DS3 wordt cabrio met dakstijlen


Er is nieuwe info beschikbaar gekomen omtrent de Citroën DS3 Cabrio. Blijkbaar gaat die akelig goed lijken op de Fiat 500C.

De Citroën DS3 zou zijn dak er dus niet volledig afgooien, maar zou de twee dakstijlen aan de zijkant van de wagen blijven behouden. Tussen die 2 dakstijlen zou er dan een stoffen dak komen, het systeem zou daarbij opvallend goed lijken op het systeem van de Fiat 500C. Het voordeel van een dergelijke structuur is dat de stijfheid van het koetswerk behouden blijft.

Dat wil onder meer zeggen dat de afbeeldingen die bij dit artikel horen niet waarheidsgetrouw zouden zijn. Als de geruchten juist zijn, dan zouden de eerste tekenen van dit model tegen 2013 moeten opsteken. We kunnen ons alleszins inbeelden dat de motor van de DS3 Racing in combinatie met de haren in de wind best wel leuk moet zijn. (via WCF)

Lees hier onze rijtest met de Citroën DS3.
Lees hier onze rijtest met de Fiat 500C.

Citroen DS3 Cabrio

Deel dit bericht:

Reageer

Reactie aan het plaatsen...